Ste vedeli?

40%
ljudi se odzovejo bolje na vizualne informacije kot tekstualne.
65%
populacije je vizualnih
90%
informacij, ki pridejo v možgane so vizualne
400%
Vizualni ljudje se odzovejo tudi do 400% bolje na vizualno informacijo kot zgolj tekstualno
vir:http://info.shiftelearning.com/; http://www.uab.edu/

Poglejte si ponudbo programov.

V želji, da gre poučevanje oz. pomoč pri matematiki v korak s časom, smo želeli izkoristiti možnosti svetovnega spleta oz. interneta. Tako smo želeli matematiko narediti bolj dostopno, interaktivno in zabavno.

Želeli smo jo narediti dostopno vsakemu posamezniku, ki se bo lahko učil takrat, ko njemu najbolj ustreza, pa tudi če je to ob polnoči. Tako smo uporabili prednosti računalnika in v pripravo gradiva vključili filme (z razlago matematične snovi in nalog), ki imajo to prednost, da jih lahko ustavimo, si ponovno ogledamo težji del, ogledamo si jih takrat, ko sami želimo in nismo vezani na inštruktorja.

Za vsako snov smo pripravili tudi formule, tabele oz. teorijo ter nekaj namigov, trikov in »receptov za reševanje matematičnih nalog«, ki vam bodo prišli prav pri reševanju nalog in pri ponovitvi pred testom ali spraševanjem.

Znanje lahko preverite z reševanjem interaktivnih nalog različnih tipov in težavnostnih stopenj. Pri nalogah si lahko ogledate namig in preverite vašo rešitev, tako daizberete enega od možnih odgovorov. Sistem vam takoj sporoči, ali ste nalogo rešili pravilno ali ne. V vsakem primeru si lahko pogledate tudi celoten potek reševanja naloge. Pri nalogah je namreč zelo pomembno, da točno vemo, kako se rešujejo, zato smo podrobno opisali vsak korak reševanja, saj vam želimo pomagati, da bi matematiko res dobro razumeli.

Namenjeno je vsem, ki želijo pridobiti matematično znanje, ali ga le utrditi. Trudimo se, da bi vam učenje čim bolj približali in da bi vi čim lažje razumeli snovi. Obseg gradiva stalno povečujemo ter se trudimo, da bi čim hitreje pokrili še ostale razrede, ki jih do sedaj še nismo.

Želimo vam uspešno pridobivanje matematičnega znanja!