O nas

V želji, da gre poučevanje oz. pomoč pri matematiki v korak s časom, smo želeli izkoristiti možnosti informacijske tehnologije in interneta. Tako smo želeli matematiko narediti bolj dostopno, interaktivno in zabavno.

Želeli smo jo narediti dostopno vsakemu posamezniku, ki se bo lahko učil takrat, ko njemu najbolj ustreza, pa tudi če je to ob polnoči. Tako smo uporabili prednosti računalnika in v pripravo gradiva vključili filme (z razlago matematične snovi in nalog), ki imajo to prednost, da jih lahko ustavimo, si ponovno ogledamo težji del, ogledamo si jih takrat, ko sami želimo in nismo vezani na inštruktorja.

Za vsako snov smo pripravili tudi formule, tabele oz. teorijo ter nekaj namigov, trikov in »receptov za reševanje matematičnih nalog«, ki vam bodo prišli prav pri reševanju nalog in pri ponovitvi pred testom ali spraševanjem.

Znanje lahko preverite z reševanjem interaktivnih nalog različnih tipov in težavnostnih stopenj. Pri nalogah si lahko ogledate namig in preverite vašo rešitev, tako da izberete enega od možnih odgovorov. Sistem vam takoj sporoči, ali ste nalogo rešili pravilno ali ne. V vsakem primeru si lahko pogledate tudi celoten potek reševanja naloge. Pri nalogah je namreč zelo pomembno, da točno vemo, kako se rešujejo, zato smo podrobno opisali vsak korak reševanja, saj vam želimo pomagati, da bi matematiko res dobro razumeli. Portal e-matematika ponuja celotne postopke reševanja nalog in ne le končnega rezultata!

Na voljo so tudi kvizi za preverjanje znanja, ki se ob zaključku samodejno ocenijo, tako boste takoj videli, kako uspešni ste.

Spletni portal e-matematika.si je namenjen vsem, ki želijo pridobiti matematično znanje, ali ga le utrditi. Trudimo se, da bi vam učenje čim bolj približali in da bi vi čim lažje razumeli snovi. Obseg gradiva stalno povečujemo ter se trudimo, da bi čim hitreje pokrili še ostale razrede, ki jih do sedaj še nismo.

Želimo vam uspešno pridobivanje matematičnega znanja, mi pa se bomo še naprej trudili za vas!

E-matematika.si

Podatki o podjetju

Naziv:

Izobraževalne storitve, Petra Blažič s.p.

Naslov:

Zbilje 8s, 1215 Medvode

E-mail:

info@e-matematika.si

Transakcijski račun:

Hranilnica Lon d.d.

Številka TRR:

SI56 6000 0000 0190 967

BIC/SWIFT:

HLONSI22

Davčna številka:

33006229

Matična številka:

6024904000

Zavezanec za DDV:

NE

Številka vpisa v Poslovni

register Slovenije (Ajpes):

316-02-00870-2012