Vizija

Naša vizija je približati matematiko vsakemu posamezniku ter mu omogočiti večjo prilagodljivost pri učenju in ga dodatno motivirati z uporabo interaktivnih orodij, ki jih omogoča informacijska tehnologija in internet.

V današnjem času so učenci zelo radi za računalnikom in na internetu, zato želimo izkoristiti to prednost in poskrbeti, da bodo nekaj tega časa namenili tudi v poučne namene, za učenje matematike.

Zavedamo se, da je matematika težka, da je snovi veliko in se navezuje, zato lahko hitro nastanejo težave, če ne razumememo ene snovi. Posledično to velikokrat pomeni, da otroci izgubijo voljo in “zasovražijo” matematiko.

Toda matematika je zelo pomembna, uporabna in nas spremlja dnevno na vsakem koraku. Zato se je vredno potruditi in jo dobro razumeti, saj vendar želimo točno vedeti, koliko popusta bomo dobili v trgovini, kakšne obresti nam bo izplačala banka, koliko barve potrebujemo, da pobarvamo sobo,…zato vam želimo pomagati in vam snov dobro razložiti. Pripravili pa smo tudi veliko nalog za utrjevanje snovi.

E-matematika.si